HTML

ISK-HSC Csíkszereda

Hírek, meccsbeszámolók és minden amit az ISK-HSC Csíkszereda u16-os csapatáról tudni kell...

Friss topikok

Linkblog

Jól szerepeltünk Magyarországon

2011.03.02. 14:32 Barni.89

 Magyarországon voltunk és lejátszodtuk az első öt mérkőzésünket a Magyar Bajnokság középszakaszában.Az első mérkőzésünket a Drago Skorpiók ellen játszodtuk február 22-én és 5-2 arányban nyertünk.Az első gólunkat Karda Milán szerezte Részegh Tamás átadásából ,a másodikat Kovács Mátyás ,Salló Barna és Szennyes Hunor átadásából ,aztán jött Részegh Tamás,Sándor Zoltán és végül Zsigmond Bence, aki megszerezte első gólját a HSC színeiben. A második mérkőzésen jó játékkal csak egy egyenlőt tudtunk játszani a Sapa Fehérvár AV 19 otthonában.Gólszerzőink Részegh Tamás 3,Karda Milán, Kovács Mátyás és Szennyes Hunor. Ezen a mérkőzésen Karda Milán agyrázkódást szenvedett.A harmadik mérkőzésünket a MAC A ellen játszodtuk ,ahol a MAC a bírók segítségével nyerni tudott ,mindhárom gólunk szerzője Részegh Tamás volt.A negyedik mérkőzésen 9-3 arányban legyőztük a Budapest Starst ,azon a meccsen Kovács Mátyás 3,Részegh Tamás 2,Karda Milán, Szennyes Hunor ,Borbát Norbert és Salló Barna gólt szereztek ,ezen a meccsen Karda Milánt kórházba szállították ,mert majdnem megfulladt a cserepadon.Az ötödik mérkőzésen az UTE ellen játszodtunk Karda Milán és Zsigmond Bence nélkül ,így is 4-2 arányú győzelmet arattunk ,gólszerzőink Részegh Tamás, Szopos Ottó és Salló Barna. Pillanatnyilag a Magyar Bajnokságban a 3.helyen állunk 7 ponttal. Következő mérkőzésünk márciusban lesz ,addig vár még ránk a Román Bajnokság utolsó fordulója.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://isk-hsc.blog.hu/api/trackback/id/tr232704156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SportClub 2011.03.04. 10:55:47

Gratulálok, ügyesek vagytok, csak így tovább:)

SK Fan 2011.03.04. 16:43:32

Hajra fiuk ugyesek vagytok.

Pumukli00 2011.03.08. 21:56:03

Hajrá fiúk! Tényleg csak a legjobbakat tudom kívánni! Szegény K. Milán. Hogy is engedték játszani szegényt agyrázkódás után? És aztán az a "majdnem fulladás". Ez legyen az utolsó ilyen eset vele!
HAJRÁ!
süti beállítások módosítása