HTML

ISK-HSC Csíkszereda

Hírek, meccsbeszámolók és minden amit az ISK-HSC Csíkszereda u16-os csapatáról tudni kell...

Friss topikok

Linkblog

Mi nyertük a rangadót.

2011.02.13. 20:43 Sportclub81

Úgy álltunk ma fel a jégre , hogy ha nyerünk Gyergyó ellen akkor mi leszünk a román bajnokság győztesei.

Ennek megfelelően kezdtük a meccset már rögtön az első 25 másodpercben egy kapu előtti kavarodásból Lőrincz Patrick Részegh Tamás átadásából előnyhöz juttatja csapatunkat.A harmad hátralevő részében , akad helyzet itt is ott is, de az eredmény már nem változik.

A második harmadban köszönhetően a bírói hármasnak alig két percig vagyunk 5-ön a jégen, ennek meg is lesz az eredménye . A 31-dik percben öt a háromban játszunk amikor kidobjuk a korongot , a Gyergyói játékos kézzel leveszi és odadobja a csapattársánakk a játékszert aki megkerüli a kaput és befordulva egyenlít 1-1.Ebben a harmadban végig emberelőnyben játszik a Gyergyói csapat de nem tudnak gólt lőni.Ennek eredménye, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát és a harmadik harmad elején Részegh Tamás korcsolyázik végig a Gyergyói védelmen és kapura lő, a kipattanót pedig Császár Hunor belövi ezzel beállítva a 2-1-es végeredményt.A hátralevő időben akad még helyzet mindkét oldalon de marad az eredmény. Csapatunk majdnem végig támadott de a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni.Ezzel a győzelemmel tehát az idei román bajnokságot is mi nyertük.Még lesz egy forduló Gyergyóban ahol ha kikapunk Gyergyótól akkor is mi leszünk a bajnokok, de oda is úgy megyünk, hogy győztesen szálljunk le a jégről.

                                  ISK-HSC Csíkszerda-Progym Gyergyószentmiklós 2-1

                                    Gólszerzők:(Lőrincz,Császár ill. Györffy Tihamér)

                                    Büntetőpercek:32-2

Csapatunk jövő hét elején (Február21-től 26-ig) Magyarországon szerepel ahol a középszakasz első hat meccsét játsza le a következő csapatokkal:Dragó Skorpiók,Bp.Stars

MAC Népstadion,SAPA Fehérvár AV19 és Újpesti TE.Hajrá Sportclub!!!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://isk-hsc.blog.hu/api/trackback/id/tr682658917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picasso18 2011.02.14. 11:03:53

Hajrá Sportclub !!! Várom a Magyar Bajnokság középszakaszát!!!

david98 2011.02.14. 17:39:43

ecce vert izzadtunk ezen meccsen de vegulis nyertunk ugyhogy =)

SK Fan 2011.02.14. 20:07:01

Gratula az egesz csapatnak.

csongi#74 2011.02.19. 15:38:10

jok voltatok aztan magyarba is nyerjetek
süti beállítások módosítása